Ruilen & Retourneren

☆Ruilen & Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen.Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bij retournering gelden bij Mi-Diseño.nl enkele voorwaarden.

U heeft recht (herroepingsrecht) om binnen 14 dagen uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (of 4,25 voor een brievenbuspakket), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retourformulier downloaden. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag en de verzendkosten die u had betaald bij aankoop worden binnen 14 dagen na retour ontvangst volledig aan u terug betaald, mits

  • De retour gezonden producten, indien dit redelijkerwijs mogelijk is, in hun originele verpakking en in originele staat retour zijn ontvangen.
  • De producten onbeschadigd zijn en
  • Niet vallen onder de uitzonderingen op het herroepingsrecht.
  • Indien uw retour het aankoop bedrag boven de €100,- van gratis verzenden is zullen wij de verzendkosten in mindering brengen op uw creditering.

Uitzondering gepersonaliseerde, afgeprijsde of sale  producten

Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat gemaakt worden (volgens de door u ingevoerde wensen) of artikelen die zijn afgeprijsd of in de sales het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wil u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@mi-diseno.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid 
SLUITEN