U kunt van verschillende betaalmiddelen gebruik maken.

☆Betaalmogelijkheden

 ☆IDeal:
IDeal is een Nederlandse betaalmogelijkheid. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. IDEAL is veilig, snel en makkelijk!
- Je betaalt via je eigen bank, dus vertrouwd en veilig.
- Registreren of speciale software downloaden is niet nodig.
- Je IDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar op rekeningoverzicht.
- Betalen met iDEAL is altijd gratis.


☆Sofort banking:

☆Bancontact:
Met Bancontact Mister Cash, kunt u in België veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaal omgeving ( die beveiligd wordt door uw eigen bank.) Als internetbankkierde kunt u gelijk gebruik maken van Bancontact Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Bancontact Mister Cash wordt door de meeste grote banken ondersteund.
Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld staat direct bij ons op de rekening. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.
- Makkelijk betalen via de Bancontact App
- Meest gekozen betaalmethode in België.


☆Creditcard:

Betalen met creditcard is eveneens mogelijk. Je kunt bij Mi Diseño betalen met een Visacard, Mastercard of Maestro. Nadat je je bestelling hebt bevestigd word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving waar je de gegevens van je creditcard kunt invoeren. Betalen met creditcard is gratis. Het duurt wel iets langer voordat de betaling is verwerkt, houd er dus rekening mee dat je je bestelling enkele dagen later ontvangt tenzij het een bestelling op maat is dan zijn de levertijden wat op de webshop staat aangegeven!.

☆Betalen bij ophalen:
Voor betalen bij ophalen dient u vooraf de helft aan te betalen dit omdt de artikelen volledig naar uw wensen zijn gemaakt.
Zodra wij uw bestelling binnen hebben krijgt u van ons een betaalverzoek.

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid 
SLUITEN